RPS – Link

Lyftar med RPS – Link system har många fördelar jämfört med konventionella bakgavellyftar. Med sin konstruktion är den stabilast i sin klass och ger en varsam godshantering genom den kontrollerade mjukkörningen inom vippområdet samtidigt som parallellstaget ser till att hastigheten är maximerad vid öppning och stängning.

RPS-Link System återfinns på RICC-bakgavellyftar från 1000kg till 2000kg lyftkapacitet.

5 av 5 stjärnor. 3 röster.
Medverka för att påverka!

Plattformen öppnas och stängs med stängningscylindern och vippcylindrarna hanterar tiltområdet 10 grader upp respektive ner från horisontalplanet. Parallellstaget på höger sida har ingen hydraulisk funktion, vilket minimerar mängden olja vid öppning och stängning och därmed avlastar hydraulsystemet vid sträng kyla och maximerar hastigheten. 

Med konstruktionens utformning får man perfekt parallellföring vilket gör att plattformen bibehåller sin vinkel i horisontalplanet under hela lyft och sänk rörelsen utan att man behöver korrigera vinkeln med vippfunktionen.

Länken finns även utformad med plattformsstopp som används när lyften ska monteras på till exempel ett flak utan skåp. Detta medför att lyften förblir stabil i stängt läge.

RPS

Utformningen på RICC-lyftar med RPS gör det möjligt att köra med lågt hydraultryck i systemet. 

Det skonar slangar och cylindrar jämfört med konventionella bakgavellyftar och håller dina servicekostnader nere. 

Lämna ett svar